Feuerhand

Geschiedenis

De oorsprong van de Feuerhand orkaanlantaarn ligt in een kleine loodgieterswerkplaats waar Herrmann Nier in de jaren 1870 onder andere lantaarns bouwde. In 1902 werd de orkaanlantaarnfabriek opgericht en vroeg hij voor het eerst het Reichspatent aan. In 1914 werd het handelsmerk Feuerhand geregistreerd en  in 1920 werd het Feuerhand logo ontwikkeld.
In 1933 zag de eerste Feuerhand-lantaarn uit de Baby Special serie het levenslicht. Deze waren voorzien van vuurvast borosilicaatglas van de firma Schott in Jena.

Sinds het najaar van 2014 maakt Feuerhand deel uit van de Petromax Group. Sindsdien is de stormlamp in vele kleuren verkrijgbaar. Tot op de dag van vandaag wordt de Baby Special 276 vrijwel identiek vervaardigd in Duitsland en voorzien van onbreekbare en brandwerende glazen van Schott.

Feuerhand in de winkel

Een mooie winkel presentatie vinden wij bij Grills & Stoves belangrijk om een merk goed te kunnen vertegenwoordigen. En daarom hebben we diverse mogelijkheden en een breed assortiment aan producten waarmee je een mooie setting kan creëren. 

Met verschillende vuurtonnen voor de warmte, de lantaarn voor het licht en natuurlijk een tafelbarbecue om gezellig mee te tafelgrillen. Of een houten display waarin alles mooi wordt gepresenteerd.

Er zijn talloze opties om jouw winkel netjes in te richten met een mooi Feuerhand assortiment. Benieuwd naar de mogelijkheden en naar nog meer voorbeelden van hoe andere winkels ons presenteren? Neem dan snel contact met ons op via email of telefoon. 


Feuerhand informatie
We hebben een nieuwsbrief special gemaakt met interessante informatie. We delen tips, instructiefilmpjes, social shares en de nieuwste producten om je klanten beter te bedienen.  

Feuerhand social media
Volg en deel de social media Feuerhand Benelux op Facebook en Instagram.

Beleving

Feuerhand brengt mensen samen door licht en vuur. Klassieke producten worden aangepast aan de moderne eisen en zo ontstaan er nieuwe tijdloze, functionele producten die je in staat stellen om de kleine maar speciale momenten in je leven te vieren en om te zetten in dierbare herinneringen.

Naast de bekende lampen heeft Feuerhand ook diverse mooie vuurplaatsen in het pakket. De Pyron vuurton met plancha bakplaat en de Tyropit. Door het doordachte luchtinlaat systeem ontstaat er een mooi vuur met weinig rook.

Met de Feuerhand Tamber tafelgrill wordt het grillen van kleine lekkernijen een heel bijzonder plezier, want de tafelgrill is dankzij de rookarme verbrandingsmethode ideaal voor grillen op het balkon of terras.