Syttis

Syttis ® overtreft elk aanmaakblokje! 

Syttis is een zeer effectieve, milieuvriendelijke en geurloze aanmaakbol uit Finland en uitermate geschikt voor het aanmaken van alle soorten vuur. Met een minimale brandduur van 10-15 minuten bereikt de Syttis bol al binnen één minuut een extreem hoge kerntemperatuur.

Dat is ruim voldoende om hout, kolen, briketten en kokosbriketten gemakkelijk te laten ontbranden, ook wanneer het hout vochtig is.
Ideaal voor het aanmaken van de open haard, kachel, barbecue, keramisch kooktoestel, stoves, kampvuur, vuurschaal en vele andere toepassingen.

 

Wat is Syttis?

De Syttis bollen worden geproduceerd in Finland en zijn gemaakt van paraffine en resthoutsnippers van de Finse bosbouw. De bollen bevatten geen schadelijke petrochemische stoffen en zijn 100% afbreekbaar in de natuur.

De Syttis bol is geurloos en gemakkelijk aan te steken. Syttis heeft een minimale brandduur van 15 minuten en bereikt een hoge kern temperatuur.

De Syttis aanmaakbollen zitten in een mooie verpakking welke ook als cadeau of relatiegeschenk gebruikt kan worden. Verkrijgbaar in een verpakking van 6, 20 of 80 stuks.

Syttis, overal te gebruiken.

De Syttis aanmaakbollen uit Finland maken elk vuur van hout, kolen of briketten gemakkelijk aan. Met één ecologische aanmaakbol welke voorzien is van een strijkstokje en magnesium ontbrandt elk vuur zonder roet of rook.
De Syttis verpakking is voorzien van een strijkstrip en als de inhoud op is kan de verpakking milieuvriendelijk verbrand of gerecycled worden. Er komen geen schadelijke stoffen vrij bij ontbranding.

Syttis is goed te gebruiken op vochtige locaties. Syttis is ideaal om preventief mee te nemen tijdens je hiking tocht of kampeer vakantie.

Door de lange brandtijd en de hoge kerntemperatuur ontbrandt zelfs vochtig brandhout. Ideaal voor het aanmaken van openhaard, hout/pizza oven, saunakachel, barbecue, grill of kampvuur