Bon-fire

Geschiedenis

Het verhaal achter Bon-fire begint met de ontmoeting tussen twee vriendenparen, waarbij vooral de mannen het heerlijk vinden om te grillen en te koken boven een vuurtje. Zo is Bon-fire gebouwd rond de kampvuurkeuken van het gezin, waarbij het uitgangspunt voor de twee ondernemers en vrienden is geweest om een ​​functionele, betaalbare en allround buitenkeuken te creëren, die ook een sieraad in de tuin kan zijn, op de terras of bij het tuinhuis qua inrichting.

Het zijn chef-kok René Stage en ontwerper Torben Eriksen die sinds de start van het bedrijf in 2006 Bon-fire en de producten van het bedrijf hebben bedacht en ontwikkeld.

Beleving

Bon-fire staat voor Deens design. Kwaliteit en toepasbaarheid komen samen!  Bon-fire biedt alle mogelijkheden om een volledige maaltijd in één keer te bereiden. Grillen, barbecueën, bakken, braden en koken samen met je kinderen, familie of vrienden.
Geniet samen van het vuur, het eten en elkaar.
Bon-fire brengt het hele gezin bij elkaar. Je maaltijd bereiden op vuur is gezelligheid en leerzaam.  Kinderen ontdekken alle mogelijkheden. Veilig en uitdagend!
Beleef met Bon-fire de mooiste Scandinavische momenten in uw tuin, terras, op het balkon of tijdens het kinderfeest.

Bon fire in de winkel

Grills & Stoves vertegenwoordigt Bon-fire in de Benelux. De combinatie tussen fysieke winkel en online verkoop is erg belangrijk. Bon-fire is een merk dat een prominente plaats verdient in de winkel! Een goede uitleg over de merken en de aanwezigheid van alle items is erg belangrijk.

Bij Grills & Stoves focussen wij ons op merkbeleving. Dat betekent dat elke Bon-fire dealer een ruim assortiment moet opnemen en ook ruimte moet maken voor een mooie winkel presentatie. 
Wij selecteren dealers met een goede fysieke locatie waar klanten alle producten kunnen bekijken, voelen, beleven en een goede uitleg krijgen.

Uiteraard zijn er verschillende opties om de producten van Bon fire mooi te presenteren in de winkel. We denken graag mee in maatwerk oplossingen met mooie sfeer impressies van de producten.