Over Grills & Stoves

Grills & Stoves is importeur van onderscheidende ‘outdoor cooking and living products’ met merken die vernieuwend, duurzaam en een mooi design hebben. Kwalitatief staan deze op een hoog niveau en hebben een meerwaarde voor de eindgebruiker vanwege de duurzaamheid, toepasbaarheid en de efficiëntie in gebruik. De producten worden sinds 2009 geleverd in de Benelux en Europa.

Service, onderscheidend pakket, vakkennis, betrouwbaar, vernieuwend, duurzaam, milieubewust en innovatie zijn belangrijke kernwaarden voor Grills & Stoves.

Het meedenken op dealerniveau en het met beide benen op de grond staan maakt Grills&Stoves tot een betrouwbare partner.

De komende jaren zal Grills & Stoves blijven investeren in vernieuwende, bijzondere en onderscheidende producten die groeien en interessant en winstgevend gemaakt worden voor de afnemers.

PHOTO-2022-05-08-18-06-50 2

Grills & Stoves vanaf 2022

Ons bedrijf kent een mooie historie. Van het water in giethoorn tot de bossen op de veluwe.  Grills & Stoves is ontstaan in Giethoorn en is hier als groothandel in Outdoor cooking en living producten enorm snel gegroeid. Om de verder te groeien met de mooie merken die Grills & Stoves onder de hoede had, was een volgende stap nodig. 

In 2022 werd Grills & Stoves verkocht en verhuisde naar Apeldoorn. Waar het een nieuwe locatie, nieuwe eigenaren en een nieuw team kreeg. Om zo de volgende stappen te zetten als bedrijf onder dezelfde naam.