Petromax

Het merk voor Vuur, Licht, Barbecue, Outdoor Cooking en Bushcraft

De geschiedenis van Petromax begint bij de ontwikkeling van de petroleum hoge druk lampen meer dan 100 jaar geleden. Een icoon…..!!!!  Petromax is een sterk merk wat wereldwijd bekend is en geprezen wordt om zijn kwaliteit. Naast de bekende hoge druk lamp ontwikkeld en produceert men onder de naam “Petromax” artikelen die aansluiten bij het buitenleven/koken.

 

Feuerhand

In 1893 zijn de eerste stormlantaarns gemaakt in de buurt van het Duitse Beierfeld.

In 1914 werd het handelsmerk “Feuerhand” geregistreerd en  in 1920 werd het Feuerhand logo ontwikkeld. In 1926 werd het octrooi in de VS voor het handelsmerk “Firehand” vastgelegd . In 1933 begon de productie van de bekende kleine stormlantaarns – de Baby-serie – met brandvrije borosilicaatglazen van Schott in Jena.

Ignium

De Ignium TARAN, een ingenieuze mix van Duitse degelijkheid en innovatief. Een originele barbecue-ervaring met houtskool op de TARAN.
DESIGN ∞ CRAFT is het logo van Ignium, een nieuw merk van de Fondium Group GmbH, dat designobjecten van gietijzer voor buitengebruik creëert. Vanaf 2021 verrijst er een nieuw design uit het vuur: een gietijzeren combinatie van haard en grill, genaamd TARAN. De verschillende  varianten beloven een unieke ervaring. Robuust en esthetisch, ontworpen om duurzaam geproduceerd te worden.

Bon-fire

Deze Deense BBQ van Bon-fire biedt alle mogelijkheden om een volledige maaltijd in één keer te bereiden. Grillen, barbecueën, bakken, braden en koken, samen met je kinderen, familie of vrienden genieten van het vuur, het eten en elkaar.
In de mooi vormgegeven pannen met deksel kun je boven het houtvuur je aardappels, groenten, soepen of andere gerechten klaarmaken. Op de geëmailleerde bakplaat kun je heerlijk paella of je ontbijtje maken. Barbecueën op het rooster boven een mooi kolen bed in de Bon-Fire 
vuurschaal is gemakkelijk en veilig. In de tussentijd kunnen de kinderen pannenkoeken bakken, popcorn maken en brood aan de stick afbakken.
Bon-fire is compact, goed van kwaliteit en betaalbaar.
Bon-fire is het buitenkook merk wat zich op het gehele gezin richt.

Syttis

Syttis ® overtreft elk aanmaakblokje!

De Syttis aanmaakbol is een makkelijke aansteker voor de openhaard, een barbecue, of kampvuur. Zelfs vochtig brandhout steek je eenvoudig aan met deze bol. Je hebt geen andere aansteker nodig!

Syttis aanmaakbol is een multifunctioneel hulpmiddel voor zowel thuis als onderweg. Doordat de Syttisbol zijn eigen ontstekingskop heeft (net als een lucifer) en op de verpakking een krasoppervlak kun je hem snel laten ontbranden.