Vuur aanmaak

syttis_logo (Small)       SYTTIS Syttis ® overtreft elk aanmaakblokje! De Syttis aanmaak bollen uit Finland maken elk vuur van hout, kolen of briketten gemakkelijk aan. Met één ecologische aanmaak bol welke voorzien is van een strijkstokje en magnesium ontbrand elk vuur zonder roet of rook. Door de lange brandtijd en de hoge kerntemperatuur ontbrand zelfs vochtig brandhout. Ideaal voor het aanmaken van openhaard, hout/pizza oven, saunakachel, barbecue, grill of kampvuur. De Syttis ballen worden geproduceerd in Finland en zijn gemaakt van paraffine en resthoutsnippers van de Finse bosbouw. De ballen bevatten geen schadelijke petrochemische stoffen en zijn 100% afbreekbaar in de natuur.

 

Wat is Syttis? Een geurloos en gemakkelijk aan te steken Finse aanmaak bol. Gemaakt van resthout en paraffine zonder petrochemische stoffen. Syttis heeft een minimale brandduur van 15 minuten en bereikt een hoge kern temperatuur. Syttis is verpakt in een mooie verpakking welke ook als cadeau of relatiegeschenk gebruikt kan worden. Syttis, overal te gebruiken. Voor het aanmaken van de openhaard, kachel, barbecue, keramisch kooktoestel, sauna kachel, stove en kampvuur. Laat brandhout, kolen, briketten en kokosbriketten gemakkelijk ontbranden. Laat Syttis ontbranden via het strijkstokje en magnesium of gebruik een gedeelte van de bal om snel een vuurtje te maken. De Syttis verpakking is voorzien van een stijkstrip. Syttis is goed te gebruiken op vochtige locaties. Syttis is ideaal om preventief mee te nemen tijdens je hiking tocht of kampeer vakantie.

kuva1_puut-20120117 kuva2_vaihtoeht_langalliselle-20120131 kuva4_palaa-20120117

Syttis, respecteert het milieu! Syttis is gemaakt van ecologische materialen o.a. resthout uit de Finse bosbouw. Bevat geen petroleum of petrochemische bestanddelen. De verpakking kan milieu vriendelijk verbrand of gerecycled worden. Er komen geen schadelijke stoffen vrij bij ontbranding. Verpakking: 6 stuks, 20 stuks, 80 stuks De syttis verpakking kan ook in grotere aantallen gepersonaliseerd worden. WOODSON FIRESTARTERS Woodson is een innovatief vuuraanmaak merk. Door de speciale vorm en materialen zijn deze firestarters geschikt voor elke kachel, openhaard, BBQ, grill, stove en kampvuur. De verhouding tussen brandbare masse ( FSC hout ) , karton, houtsnippers met ligt ontbrandbare wax en zuurstof ingangen zorgt er voor dat je je vuur binnen 30 seconden aanmaakt. Diverse verpakkingen en items zijn verkrijgbaar.
  1. Survival verpakking DIY ( zelf in elkaar te zetten firestarter met lucifers, verpakt in krimpfolie )
  2. One pack
  3. Six pack
  4. DIY houtenbox ( 100 stuks om zelf in elkaar te zetten )
  5. DIY navulkarton ( 100 stuks om zelf in elkaar te zetten )
  6. Log candle
ZIP Grills & Stoves verkoopt enkele items uit het uitgebreide artikelen pakket van ZIP UK. Into the wild with Bear Grylls Bear Grylls is wereldwijd bekend geworden door de vele outdoor en survival expedities en TV programma’s. Tevens is Bear Grylls in 2009 benoemd tot “chief Scout”.  ZIP en Bear Grylls hebben samengewerkt om een camping & cooking solid fuel Cube te ontwikkelen. Deze Cube is licht van gewicht, niet giftig en gemaakt van biobrandstof.  Deze combinatie maakt dat de Cube efficiënter brand dan traditionele opties. De verpakking van de Cube is het aansteekmateriaal. Tevens verkoopt Grills & Stoves de S’morezy Roasting Log. Met deze log kan je gemakkelijk en snel een vuur maken in je openhaard of vuurschaal. Steek de verpakking aan en binnen enkele minuten brand het vuur om zonder geur, rook of verontreinigde gassen marshmallows of S’mores sandwiches te maken. Gemak dient de mens!!!
Syttiksen Loimu[1]
Zip Bear Grylls Outdoor Cooking System Combi Pack (Action) (Medium)
Survival Pop
Foto
Woodson 6 Pack Open
Syttis Sfeerfoto4
S
Private Label2
Alkutuli
Syttis+sinisessä+hetkessä[1]
Retkisyttis[1]
Syttis Wax String
COOX Firestarter
ZRÓB TO SAM 1 WWW
Firestarter 4
Woodson B2B
Zip Bear Grylls 8 Solid Fuel Cubes (Action) (Medium)
IMG 8309
2014 12 15 09 48 27 (3)
Bear Grylls Product