Robust Outdoor

 

Robust Outdoor | Buitenkoken doe je samen!

Het buitenleven neemt steeds grotere vormen aan. Terecht, want het brengt mensen dichter bij elkaar. In de natuur gaan ontspanning, sfeer en gezelligheid hand in hand. Buitenkoken in openbare gelegenheden is de trend van morgen en Robust Outdoor speelt daar vandaag al op in met outdoor cooking and living products voor de professionele markt.

Robust Outdoor is een stoer, nieuw merk voor een opkomend marktsegment. Onze BBQ’s, grills en de bijbehorende producten zoals kolenafvalbakken zijn allemaal diefstal- en eerste lijn vandalismebestendig en dus altijd klaar voor gebruik. Dat verhoogt de sfeer en het maakt ze aantrekkelijk voor toepassingen in publieke ruimtes. De producten van Robust Outdoor zijn oersterk, gebruiksvriendelijk en zó ontworpen dat ze passen bij de natuur. Robust Outdoor staat voor lekker stoer, voor avontuur en hoogwaardige kwaliteit!

Robust Outdoor is een nieuw merk dat gemaakt wordt door mensen met meer dan 60 jaar ervaring in de markt voor buitenkoken. Dat levert slimme en duurzame producten op die maar weinig onderhoud nodig hebben. Robust Outdoor gaat dan ook een leven lang mee.

Robust Outdoor | Over samen gesproken

Naast de standaardlijn heeft Robust Outdoor een aangepast assortiment voor mensen in een rolstoel en ook die producten zijn – letterlijk – niet kapot te krijgen! Bij het ontwerp houden we rekening met de toegankelijkheid én de veiligheid.

Robust Outdoor | Zeker voor uw organisatie

De producten van Robust Outdoor zijn slim ontworpen en gemaakt van oersterke materialen. Daarom zijn ze bij uitstek geschikt voor gebruik in openbare gelegenheden zoals bossen, stadsparken en sportverenigingen. Tot onze klantenkring behoren zorgboerderijen, de scouting en ook woningcorporaties, recreatiebedrijven, cateraars, (bedrijfs)restaurants, scholen en buitenschoolse opvangcentra. Het zijn allemaal organisaties die grote gezelschappen op een veilige manier buiten laten koken.

Robust Outdoor | Dit zijn uw voordelen

  • Sfeerverhogend en gemaakt om mensen bij elkaar te brengen
  • Diefstal- en eerste lijn vandalismebestendig
  • Altijd gebruiksklaar en gemakkelijk te bedienen
  • Doordachte vormgeving
  • Geschikt voor rolstoelers
  • Veilig voor grote gezelschappen
  • Onderhoudsvriendelijk en dus weinig kosten

Robust Outdoor | Heeft u interesse?

Wilt u meer weten? Robust Outdoor gaat actief op pad naar potentiële klanten zoals gemeentes, landschapsarchitecten, recreatiebedrijven en bijvoorbeeld campings. Maar als u inkoper of ondernemer bent en u liever zelf het initiatief neemt, bent u natuurlijk van harte welkom! We zijn u graag van dienst met een oersterk concept voor buitenkoken dat precíes bij u past!

 

 


 

 

Bevestiging Beton
Voetplaat
SGU Plateau
SGU 20 Medium
SGU 20 Medium Detail
SGU 20 Medium Det.
SGU 20 Medium De.
SGU 20 24 Detail Mogelijk
Grondplaat 1
Large
FA 30 9   Hogevarde   Benches
B 24.Shelve.playground.shelterJPG (Medium)
Ggs Scraping Grate
Fs 30 18 Pa
Ggs Scraping Box
Hcb B 1
Ggs Scraping Box
C2 36.Left Front.Pan (Small)
FA 26 7. Man Standing On Gratejpg
O 34 (Small)
ASW20.Wheelchair Logo Detail (Small)
Q 20 W Shelve
Q 20
P.1 1000
DSC 0239 Forskønnet (Small)
20190602 161519 Small