Nieuw van Petromax….

Nieuw buitenkook item van PETROMAX

Naast de vele onderscheidende en kwalitatief hoogstaande producten heeft Petromax een nieuw item toegevoegd met een meerwaarde voor de “buitenkok” 

De “KAMPVUUR BRUG” 

De Petromax Kampvuur brug is een veelzijdige kookplek voor buiten. Uitgerust met verschillende accessoires, vergemakkelijkt het stabiele frame van gecoat staal koken en grillen boven de open vuur. Drie haken zorgen voor flexibele ophanging van kookgerei en het variabel instelbare grillrooster maakt het mogelijk vlees, groenten etc.te roosteren en om bereide gerechten warm te houden. Hiermee kunt u volledige menu’s boven het kampvuur bereiden op hetzelfde moment.

Veilig en flexibel boven het kampvuur
Dankzij de constructie van de ogen is de kampvuur brug stabiel op vier poten en binnen een mum van tijd klaar voor gebruik. De 45,3 cm lange dwarsbalk maakt het mogelijk om de kampvuur brug boven één of meerdere open vuren te plaatsen. Aan drie haken van verschillende lengte kunnen potten, ketels en DO’s in drie niveaus boven het vuur worden opgehangen. Het grillrooster heeft een flexibele, in lengte verstelbare kettingophanging. De opstaande rand van het grill rooster zorgt er voor dat je producten niet op de grond vallen.

Mobiel buitenkoken
De Kampvuur brug moet op een vaste ondergrond worden geplaatst voordat het vuur worden gestart. Na afkoeling is het stalen frame in een handomdraai gedemonteerd en klaar voor transport. De Petromax Trammel Hook kh7 is een effectieve uitbreiding voor de Kampvuur brug.

Technische informatie:
Materiaal van het grillrooster: staal, verchroomd
Materiaal Kampvuur brug: staal, gepoedercoat
Totale hoogte Fire Bridge gemonteerd: 110 cm
Totaal gewicht: 16 kg
Lengte dwarsbalk: 115 cm
Lengte voet: 113 cm
Maximale lengte van de ketting voor het grillrooster: 63,5 cm
L x B x H (in cm): 123 x 60 x 110
L x B x H w / verpakking (in cm): 118 x 44 x 13
Gewicht (in g): 15800
Gewicht met verpakking (in g): 17300

Consumentenprijs 149,99 euro