Nieuw van Petromax….

Nieuw buitenkook item van PETROMAX

Naast de vele onderscheidende en kwalitatief hoogstaande producten heeft Petromax een nieuw item toegevoegd met een meerwaarde voor de “buitenkok” 

De “KAMPVUUR BRUG” 

De Petromax Kampvuur brug is een veelzijdige kookplek voor buiten. Uitgerust met verschillende accessoires, vergemakkelijkt het stabiele frame van gecoat staal koken en grillen boven de open vuur. Drie haken zorgen voor flexibele ophanging van kookgerei en het variabel instelbare grillrooster maakt het mogelijk vlees, groenten etc.te roosteren en om bereide gerechten warm te houden. Hiermee kunt u volledige menu’s boven het kampvuur bereiden op hetzelfde moment.

Veilig en flexibel boven het kampvuur
Dankzij de constructie van de ogen is de kampvuur brug stabiel op vier poten en binnen een mum van tijd klaar voor gebruik. De 45,3 cm lange dwarsbalk maakt het mogelijk om de kampvuur brug boven één of meerdere open vuren te plaatsen. Aan drie haken van verschillende lengte kunnen potten, ketels en DO’s in drie niveaus boven het vuur worden opgehangen. Het grillrooster heeft een flexibele, in lengte verstelbare kettingophanging. De opstaande rand van het grill rooster zorgt er voor dat je producten niet op de grond vallen.

Mobiel buitenkoken
De Kampvuur brug moet op een vaste ondergrond worden geplaatst voordat het vuur worden gestart. Na afkoeling is het stalen frame in een handomdraai gedemonteerd en klaar voor transport. De Petromax Trammel Hook kh7 is een effectieve uitbreiding voor de Kampvuur brug.

Technische informatie:
Materiaal van het grillrooster: staal, verchroomd
Materiaal Kampvuur brug: staal, gepoedercoat
Totale hoogte Fire Bridge gemonteerd: 110 cm
Totaal gewicht: 16 kg
Lengte dwarsbalk: 115 cm
Lengte voet: 113 cm
Maximale lengte van de ketting voor het grillrooster: 63,5 cm
L x B x H (in cm): 123 x 60 x 110
L x B x H w / verpakking (in cm): 118 x 44 x 13
Gewicht (in g): 15800
Gewicht met verpakking (in g): 17300

Consumentenprijs 149,99 euro

Grills & Stoves vertegenwoordigt Petromax in de Benelux

 

Per november 2017 zijn Robert Kattenberg, eigenaar van Grills & Stoves  en  Jonas Taureck, CEO van de Petromax Groep overeengekomen dat Grills & Stoves officieel importeur is van het bekende Duitse merk Petromax.

 

Het hoofdkantoor en logistiek centrum van Petromax bevindt zich in Maagdenburg, Duitsland. Vanuit Maagdenburg worden alle continenten en landen bediend.

Petromax startte in 1910 met het produceren van hogedruk petroleumlampen. Enkele jaren geleden heeft Jonas het assortiment uitgebreid met innovatieve en hoogstaande kwaliteitsproducten gericht op outdoor-cooking, bushcraft, survival en kamperen.

Naast Petromax bezit Jonas ook de rechten van het kwaliteitsmerk Feuerhand.

 

Grills & Stoves zal selectief een netwerk van winkels , dealers en ketens opbouwen in de Benelux.   In diverse segmenten zal Grills & Stoves de merken Petromax en Feurhand  voorstellen aan retail/dealers. 

Bekijk hoe gemakkelijk, leuk en lekker het koken is op en met Bon Fire!

Fire & Food TV heeft een lekker recept klaargemaakt op de Lonleg set van Bon Fire. 

Geniet ook in de herfst en winter van het buitenkoken. 

In onderstaande kleuren leaflet ziet u alle items van Bon Fire.

Bon-fire Leaflet 2017 (EN)

Grills & Stoves ondersteund BERGANS ENERGY EVENT

Bergans of Norway motto….. Breathe fresh air!  

Bergans is het toonaangevende merk voor de actieve buitenmens. Kleding en equipment zijn de productgroepen die binnen Europa bij vele duizenden winkels verkocht worden. Voor de medewerkers in de winkels organiseert Stijn van Oss/owner & event manager van Stonekraft productions het Bergans energy event. Doel… kennis overdracht, fun en diepgang. Grills & Stoves verzorgd de catering in de buitenlucht. Koken op vuur, driepoten en Rocket stoves. 

 

Nieuw in Europa….. Ironate pizza pan!

Grills and Stoves is importeur geworden van het merk Ironate. Dit jonge Europese bedrijf ontwikkeld en produceert de Ironate pan.

Maak zonder oven in huis of buiten de lekkerste pizza’s en meer!  

Vanaf deze week kunt u bij uw kookwinkel, outdoor winkel of online deze Ironate bestellen. De advies consumentenprijs is 139,95 euro.

Bekijk de film en verras morgen iemand met de lekkerste pizza!

Miti-001 in MINI Countryman campagne

Tijdens de introductie van de nieuwe MINI Countryman heeft MINI 3 Adventurer’s Essentials uitgekozen. De laatste in rij heeft alles te maken met vuur. De MITI-001 is de derde Essential. De MITI-001 is uitgekozen om het doordachte design, compactheid, gebruiksgemak en kwaliteit

. Stove 3 price

Gemak dient de mens!

De Zip S’Morezy Cooking Log is het meest duurzame en gebruiksvriendelijk vuursysteem wat verkrijgbaar is. Wij merken in de markt dat vooral “beginnende buitenkokers” en gezinnen met kinderen, die af en toe buitenkoken of een vuurtje maken, de ZIP S’Morezy log waarderen.

Waarom de S’Morezy log?

  • 100% natuurlijk materialen ( hout en wax ) Brand schoner dan hout!
  • Brand meer dan 90 minuten
  • Veilig en gemakkelijk aan te steken. De verpakking is het aansteek materiaal
  • Verkoopprijs 6,95 euro
  • Geen hout, kolen, aanmaakmateriaal etc. nodig. Gemak dient de mens.

s morezy log ZIP

EXACT online software

Grills and Stoves sluit 2016 af met het implementeren van het Exact online software pakket.

Om de groei bij te houden en optimaal inzicht te krijgen in veel bedrijfsprocessen zullen wij vanaf januari 2017 volledig gaan weken via Exact. Boekhouding, voorraad, facturering, dealerbestelsite, verkooppresentatie,  CRM en uren registratie worden in één systeem overgezet. Dealers zullen af en toe kleine veranderingen tegenkomen.

Het grote voordeel voor ons is dat wij realtime inzicht hebben in alle processen binnen Grills and Stoves. Op basis hiervan kunnen wij sneller en efficiënter beslissingen nemen. Het CRM gedeelte zal ons veel tijd gaan besparen!

De tijdsbesparing zal Robert gebruiken om met regelmaat bestaande en nieuwe klanten te bezoeken.