Nieuws

Grills & Stoves vertegenwoordigt Petromax in de Benelux

 

Per november 2017 zijn Robert Kattenberg, eigenaar van Grills & Stoves  en  Jonas Taureck, CEO van de Petromax Groep overeengekomen dat Grills & Stoves officieel importeur is van het bekende Duitse merk Petromax.

 

Het hoofdkantoor en logistiek centrum van Petromax bevindt zich in Maagdenburg, Duitsland. Vanuit Maagdenburg worden alle continenten en landen bediend.

Petromax startte in 1910 met het produceren van hogedruk petroleumlampen. Enkele jaren geleden heeft Jonas het assortiment uitgebreid met innovatieve en hoogstaande kwaliteitsproducten gericht op outdoor-cooking, bushcraft, survival en kamperen.

Naast Petromax bezit Jonas ook de rechten van het kwaliteitsmerk Feuerhand.

 

Grills & Stoves zal selectief een netwerk van winkels , dealers en ketens opbouwen in de Benelux.   In diverse segmenten zal Grills & Stoves de merken Petromax en Feurhand  voorstellen aan retail/dealers. 

Lees meer

Bekijk hoe gemakkelijk, leuk en lekker het koken is op en met Bon Fire!

Fire & Food TV heeft een lekker recept klaargemaakt op de Lonleg set van Bon Fire. 

Geniet ook in de herfst en winter van het buitenkoken. 

In onderstaande kleuren leaflet ziet u alle items van Bon Fire.

Bon-fire Leaflet 2017 (EN)

Lees meer

Grills & Stoves ondersteund BERGANS ENERGY EVENT

Bergans of Norway motto….. Breathe fresh air!  

Bergans is het toonaangevende merk voor de actieve buitenmens. Kleding en equipment zijn de productgroepen die binnen Europa bij vele duizenden winkels verkocht worden. Voor de medewerkers in de winkels organiseert Stijn van Oss/owner & event manager van Stonekraft productions het Bergans energy event. Doel… kennis overdracht, fun en diepgang. Grills & Stoves verzorgd de catering in de buitenlucht. Koken op vuur, driepoten en Rocket stoves. 

 

Lees meer

Nieuw in Europa….. Ironate pizza pan!

Grills and Stoves is importeur geworden van het merk Ironate. Dit jonge Europese bedrijf ontwikkeld en produceert de Ironate pan.

Maak zonder oven in huis of buiten de lekkerste pizza’s en meer!  

Vanaf deze week kunt u bij uw kookwinkel, outdoor winkel of online deze Ironate bestellen. De advies consumentenprijs is 139,95 euro.

Bekijk de film en verras morgen iemand met de lekkerste pizza!

Lees meer

Miti-001 in MINI Countryman campagne

Tijdens de introductie van de nieuwe MINI Countryman heeft MINI 3 Adventurer’s Essentials uitgekozen. De laatste in rij heeft alles te maken met vuur. De MITI-001 is de derde Essential. De MITI-001 is uitgekozen om het doordachte design, compactheid, gebruiksgemak en kwaliteit

. Stove 3 price

Lees meer

Gemak dient de mens!

De Zip S’Morezy Cooking Log is het meest duurzame en gebruiksvriendelijk vuursysteem wat verkrijgbaar is. Wij merken in de markt dat vooral “beginnende buitenkokers” en gezinnen met kinderen, die af en toe buitenkoken of een vuurtje maken, de ZIP S’Morezy log waarderen.

Waarom de S’Morezy log?

  • 100% natuurlijk materialen ( hout en wax ) Brand schoner dan hout!
  • Brand meer dan 90 minuten
  • Veilig en gemakkelijk aan te steken. De verpakking is het aansteek materiaal
  • Verkoopprijs 6,95 euro
  • Geen hout, kolen, aanmaakmateriaal etc. nodig. Gemak dient de mens.

s morezy log ZIP

Lees meer

Diverse merken op TV bij “Koffietijd”

Diverse merken op TV bij “Koffietijd”

Net als afgelopen jaar zijn diverse merken van Grills and Stoves te zien in het populaire TV programma “Koffietijd” . TV kok Caspar werkt erg graag met onze producten. De week tussen kerst en oud/nieuw zijn dagelijks buitenkook items opgenomen tijdens Koffietijd.

Open de link en bekijk het filmpje:

Koffietijd december 2016

 

 

Lees meer

EXACT online software

Grills and Stoves sluit 2016 af met het implementeren van het Exact online software pakket.

Om de groei bij te houden en optimaal inzicht te krijgen in veel bedrijfsprocessen zullen wij vanaf januari 2017 volledig gaan weken via Exact. Boekhouding, voorraad, facturering, dealerbestelsite, verkooppresentatie,  CRM en uren registratie worden in één systeem overgezet. Dealers zullen af en toe kleine veranderingen tegenkomen.

Het grote voordeel voor ons is dat wij realtime inzicht hebben in alle processen binnen Grills and Stoves. Op basis hiervan kunnen wij sneller en efficiënter beslissingen nemen. Het CRM gedeelte zal ons veel tijd gaan besparen!

De tijdsbesparing zal Robert gebruiken om met regelmaat bestaande en nieuwe klanten te bezoeken.

 

 

Lees meer

Grills and Stoves presenteert zich op de SPOGA te Köln

spoga 2016

Vanaf 4 september tm 6 september 2o16 heeft Grills and Stoves een stand op de Spoga. De Spoga is de vakbeurs voor alles op gebied van tuin, terras en buitenleven. Wij staan in hal 7. Dit is de BBQ en buitenkook hal. Hier kunnen inkopers, winkeleigenaren en redacteuren van magazines alle trends zien en inkopen.

Grills and Stoves presenteert het Deense merk Bon Fire, Envirofit en Sportes. Tevens is dit voor ons de plek om nieuwe items op producten te laten zien.

Lees meer

MITI-001 Genomineerd “Industry Award 2016”

MITI-001 Genomineerd “Industry Award 2016”

De MITI-001 dingt tijdens de “Outdoor 2016” in Friedrichshafen mee om verkozen te worden tot meest innovatieve outdoor product.
De Outdoor Industry Award is een van de toonaangevende internationale design awards voor bedrijven in de outdoor branche. Nieuwe- en innovatieve producten worden geëvalueerd en beoordeeld door een onafhankelijk panel van deskundige juryleden.

Lees meer